De muzikale theatervoorstelling Iemandsland is een mozaïek van verhalen, scènes en liedjes,
geconcentreerd rond de belevenissen van Berrie Kazimir. Berrie keert na dertig jaar terug naar zijn geboortegrond en belandt in een wervelwind van confrontaties, herinneringen en visioenen. Want kun je een plek die deel uitmaakt van je identiteit ooit echt achter je laten? 
Iemandsland speelt van 12 mei tot 7 juni 2015 aan de Tweederde Weg (Zuid) 25, 9521 LA in Nieuw Buinen.

---
Iemandsland in de pers

Vier sterren voor Iemandsland!

Peter van der Heide bezocht de première en deelde sterren uit in het Dagblad van het Noorden. Vier maar liefst! Ook Joep van Ruiten is enthousiast en schreef een mooie recensie van de try-out op woestenledig.com. RTV Drenthe draaide een leuk item tijdens de première en vroeg het publiek wat zij ervan vonden. De kop is eraf. Iemandsland wordt goed ontvangen!

Lees hier wat er geschreven wordt over Iemandsland

---
Hoe kom ik in Iemandsland?

Hoe kom ik in Iemandsland?

Mensen zonder auto: niet getreurd. We helpen u om in Nieuw-Buinen te komen! Bezoekers van onze voorstelling kunnen elkaar een lift geven, of u kunt mee met onze speciale Iemandslandbus. Op 29 mei kunt u instappen in Groningen, de andere dagen in Borger.  

Lees verder

---

...Geheime zenders, drank, zundapps, gitaren, elpees, windbuksen en Gabriëlle Glasbeek: er is voor de heren ook wat te beleven in Iemandsland. Luister hier terug wat Bert Hadders erover zei bij Radio Noord (uitzending van woensdag tussen 11.00 en 12.00 uur).

---

Heeft u ze al in huis?

Het gaat hard met de kaartverkoop! Wilt u nog een kijkje nemen in Nieuw-Buinen? Bestel snel uw tickets via onze website, bij de kassa van Theater Geert Teis of bij de kassa op locatie. 

Lees meer of koop uw kaartje online

---

Te koop: vliegtuig

Gaat u naar de voorstelling? Let dan goed op het vliegtuigje (hier op de foto met acteur Tim Meeuws). Het vliegtuig uit het Iemandsland-decor is namelijk per opbod te koop! De opbrengst gaat naar een goed doel (te bepalen door de huidige eigenaar). Bieden kan tot 6 juni 20.15 uur (aanvang laatste voorstelling). De koper kan het vliegtuig uiterlijk 9 juni ophalen. Mail info@iemandsland.com.

---

Korting voor bibliotheekleden en winactie voor huurders van woningcorporatie Lefier

Woningcorporatie Lefier verloot 16 vrijkaarten voor Iemandsland onder haar huurders. Kans maken op twee kaarten? Stuur een mail naar communicatie@lefier.nl (naam + adres vermelden) of stuur Lefier een privébericht via Facebook. Op dinsdag 26 mei ontvangen de winnaars persoonlijk bericht. De kaarten zijn geldig op zaterdag 30 mei of zondag 31 mei. Leden van Bibliotheken Drenthe ontvangen €2,50 korting op hun kaartje. U kunt een kaartje met korting aanschaffen bij de kassa van Theater Geert Teis (ma-vr 13.00 - 16.30 uur) of bij onze kassa op locatie (geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling). Neem dan wel even uw biebpasje mee!

---

Handig om te weten

Mogen we u één enkele tip geven voordat u Iemandsland bezoekt? Trek iets warms aan: het is best fris in de schuur. Tenzij u een excuus zoekt om heel dicht tegen uw buurman of buurvrouw aan te kruipen, zoals deze twee...  

Och, als we dan toch bezig zijn: op onze website vindt u verschillende routebeschrijvingen. Vanuit elke mogelijke richting is er wel één. Best handig, aangezien de TomTom nog wel eens in de war raakt van zo'n bijzondere bestemming. Mocht de Tweederde Weg (Zuid) onvindbaar zijn, probeer het dan eens op Zuidelijke Tweederde Weg. Zodra u in de buurt bent, wijzen onze borden u ook de juiste kant op. Komt goud!

Lees hier de routebeschrijving naar Iemandsland 

Iemandsland maakt deel uit van de vieringen 250 jaar Stadskanaal en 400 Semslinie.
Voor een compleet overzicht van onze samenwerkingspartners kijkt u op onze website.