De muzikale theatervoorstelling Iemandsland is een mozaïek van verhalen, scènes en liedjes,
geconcentreerd rond de belevenissen van Berrie Kazimir. Berrie keert na dertig jaar terug naar zijn geboortegrond en belandt in een wervelwind van confrontaties, herinneringen en visioenen. Want kun je een plek die deel uitmaakt van je identiteit ooit echt achter je laten? 
Iemandsland speelt van 12 mei tot 7 juni 2015 aan de Tweederde Weg (Zuid) 25, 9521 LA in Nieuw Buinen.

---
Postercampagne Iemandsland

Heeft u 'm al gezien?

Fotograaf Robert van der Molen portretteert de Veenkoloniën. Voor Iemandsland maakte hij, samen met vormgever Menno Schreuder, de posterserie ‘Ik ben Iemandsland’. Sinds deze week kun je de posters tegenkomen in Assen, Emmen, Stadskanaal, Borger-Odoorn en Groningen. Een prachtige verzameling van bekende en minder bekende Veenkolonialen. Als aftrap voor een reizende tentoonstelling, zijn de portretten in de ‘foyer’ van onze voorstelling te zien.

Bekijk hier alle posters online!

---

De Week Van Iemandsland

Van 4 t/m 8 mei is 'De Week Van Iemandsland' op RTV Drenthe. In deze periode worden 5 verschillende korte afleveringen over Iemandsland uitgezonden, waarvan de eerste om 17.20 uur. Gemist? Geen paniek. Om het halfuur worden ze herhaald. Er is aandacht voor de locatie, het repeteren, de opbouw van het decor en de animaties van Happy Ship. Daarnaast zijn er interviews met de regisseur, acteurs en Bert Hadders en de Nozems. Leuk!

---

Repetities op locatie

De repetities op locatie zijn in volle gang! De acteurs van Iemandsland repeteren nu dagelijks in de énorme bollenschuur van de familie Schipper-Elberse aan de Tweederdeweg (Zuid) in Nieuw-Buinen. Fotograaf Willem van der Velde legde het vast en maakte prachtige foto's.

Lees verder

---

Heeft u ze al in huis?

Bestel uw kaarten voor Iemandsland via onze website. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen aan de kassa van Theater Geert Teis op werkdagen tussen 13.00 uur en 16.30 uur.

Koop nu uw kaartje online!

---
Kijkje achter de schermen

Kijkje achter de schermen

Schoolkinderen uit de regio nemen een kijkje achter de schermen bij Iemandsland. Vorige week waren de allereerste bezoeken op de boerderij. Kinderen van Basisschool De Klister en School 57, beide uit Nieuw-Buinen, bekeken het prachtige decor en kregen een lesje theaterspel van Gabriëlle Glasbeek, één van de actrices van Iemandsland.

Lees verder

---

Hoe gaat u naar Iemandsland?

Voor sommigen is het een kunst om er te komen. Daarom helpen we een handje. Op 21 en 29 mei vertrekt onze bus vanaf het CS in Groningen en op de andere speeldagen vanaf 15 mei vanaf het podium VanSlag in Borger. Meer info volgt snel via onze website!

---

Mail a friend

Wilt u iemand anders attenderen op de activiteiten van Iemandsland? Schrijf hem of haar in voor onze nieuwsbrief via www.iemandsland.com.

Iemandsland maakt deel uit van de vieringen 250 jaar Stadskanaal en 400 Semslinie.
Voor een compleet overzicht van onze samenwerkingspartners kijkt u op onze website.