De muzikale theatervoorstelling Iemandsland is een mozaïek van verhalen, scènes en liedjes,
geconcentreerd rond de belevenissen van Berrie Kazimir. Berrie keert na dertig jaar terug naar zijn geboortegrond en belandt in een wervelwind van confrontaties, herinneringen en visioenen. Want kun je een plek die deel uitmaakt van je identiteit ooit echt achter je laten? 
Iemandsland speelt van 12 mei tot 7 juni 2015 aan de Tweederde Weg (Zuid) in Nieuw Buinen.

---

Eerste scriptlezing Iemandsland

Vandaag zijn alle acteurs, waaronder Albert Secuur, Arno van der Heyden en Gabriëlle Glasbeek, bij elkaar gekomen om het script van Jan Veldman door te nemen. Fokko Jelsma, de kostuumontwerper, nam alvast de maten op en decorbouwer Harm Naaijer liet een voorproefje zien van zijn werk. Al te veel kunnen we nog niet verklappen, maar wel... dat het héél erg leuk wordt. Binnenkort meer!

---
Royale waardering voor Iemandsland

Royale waardering voor Iemandsland

Niemand minder dan Koningin Máxima liet in een persoonlijke brief weten ons een prachtige première van Iemandsland toe te wensen. We ontvingen haar brief naar aanleiding van ons verzoek om ook een liedje in sturen voor de winactie: Reis mee naar Iemandsland.

Lees verder

---
Koop direct een kaartje

Goede start kaartverkoop 

We zijn net los met de kaartverkoop en het loopt als een trein! Tickets zijn online en aan de kassa van Theater Geert Teis in Stadskanaal te verkrijgen. Tot 1 mei betaal je €15,- daarna €17,50.

Bestel tickets

---

Bosklopper Tapes on tour!

De vondst van oude bandopnames uit de Veenkoloniën leverde Bert Hadders en de Nozems een gloednieuw repertoire én een nominatie voor de DvhN Steektaalprijs op. Ben je benieuwd naar de fameuze Bosklopper Tapes? Ga dan op 28 februari naar Café Hammingh in Garnwerd. Voor €15,- heb je een kaartje en een consumptie. Voor €40,- krijg je daar ook nog eens een kostelijk Bosklopper diner bij.

Lees verder

---
Projectleider Heel Nei Buun Bakt gezocht

Gezocht: projectleider

'Heel Nei Buun Bakt'

Voor het organiseren van een bakwedstrijd zoeken wij een pittige vrijwilliger met ervaring in het organiseren van evenementen en affiniteit met bakken. Niet alleen leuk, je houdt er ook nog eens twee vrijkaarten aan over. Doen dus! 

Lees verder

---

Mail a friend

Wilt u iemand anders attenderen op de activiteiten van Iemandsland? Schrijf hem of haar in voor onze nieuwsbrief via www.iemandsland.com.

Iemandsland maakt deel uit van de vieringen 250 jaar Stadskanaal en 400 Semslinie.
Voor een compleet overzicht van onze samenwerkingspartners kijkt u op onze website.