De muzikale theatervoorstelling Iemandsland is een mozaïek van verhalen, scènes en liedjes,
geconcentreerd rond de belevenissen van Berrie Kazimir. Berrie keert na dertig jaar terug naar zijn geboortegrond en belandt in een wervelwind van confrontaties, herinneringen en visioenen. Want kun je een plek die deel uitmaakt van je identiteit ooit echt achter je laten? 
Iemandsland speelt van 12 mei tot 7 juni 2015 aan de Zuidelijke Tweederdeweg in Nieuw Buinen.

---

Kun je ook niet wachten tot de première van Iemandsland? 

Dan hebben we goed nieuws. Michael Helmerhorst, de regisseur, heeft een fantastische trailer gemaakt van onze theatervoorstelling in de Veenkoloniën. Zo komt 15 mei in ieder geval íets dichterbij. 

Bekijk hier de trailer

---

Reis mee naar Iemandsland!

Iemandsland is het land waar je bent opgegroeid. Het stukje grond dat je in je genen meedraagt, waarop je identiteit is geënt. Je hebt je er altijd thuis gevoeld en bent gebleven. Of je verafschuwde het en wist niet hoe snel je weg moest, omdat je dacht dat jij daar niet thuis hoorde. 

Laat ons weten waar jouw Iemandsland ligt en welke muziek daarbij hoort en maak kans op twee gratis kaarten voor de voorstelling! Op onze website kun je doorgeven waar jouw Iemandsland ligt en lees je de verhalen van andere deelnemers. 

Doe mee en maak kans op twee vrijkaarten!

---

Gezocht: vrijwilligers

Heb je nog een paar uurtjes over en vind je het leuk om je in te zetten voor hét theaterstuk van de Veenkoloniën? Wij zoeken vrijwilligers! Van publieksbegeleiders tot decorbouwers, er is van alles te beleven. Helpen is niet alleen leuk, je houdt er ook nog twee vrijkaarten aan over. Doen dus! 

Lees verder

---

T is van ons apmoal/mor t is ook van gainaine 
t is t laand van grode en klaine aargenis 
en woarst ook kiekst aan dit laand komt gain ende 
t is altied west zoals t nou nog is (...)

Bert Hadders schreef een prachtig nummer over Iemandsland en liet dat onlangs horen op Radio Noord. Was je toen net de hond aan het uitlaten? Je hebt geluk, het is ook online te beluisteren.

Luister hier naar het nummer Iemandsland

---
Bosklopper Tapes on tour!

Bosklopper Tapes on tour!

De vondst van oude bandopnames uit de Veenkoloniën leverde Bert Hadders en de Nozems een gloednieuw repertoire op. Ben je benieuwd naar die beruchte Bosklopper Tapes? Ga dan op 28 februari naar Café Hammingh in Garnwerd. Voor €15,- heb je een kaartje mét een drankje, voor 40,- krijg je daar ook nog een heus Bosklopper-menu bij!

Lees verder

---

Mail a friend

Wilt u iemand anders attenderen op de activiteiten van Iemandsland? Schrijf hem of haar in voor onze nieuwsbrief via www.iemandsland.com.

Iemandsland maakt deel uit van de vieringen 250 jaar Stadskanaal en 400 Semslinie.
Voor een compleet overzicht van onze samenwerkingspartners kijkt u op onze website.