De muzikale theatervoorstelling Iemandsland is een mozaïek van verhalen, scènes en liedjes,
geconcentreerd rond de belevenissen van Berrie Kazimir. Berrie keert na dertig jaar terug naar zijn geboortegrond en belandt in een wervelwind van confrontaties, herinneringen en visioenen. Want kun je een plek die deel uitmaakt van je identiteit ooit echt achter je laten? 
Iemandsland speelt van 12 mei tot 7 juni 2015 in Nieuw Buinen.

---

Overhandiging eerste vervoersbewijs

Carmen Schilstra en Bert Hadders, de artistiek en muzikaal leider van Iemandsland, hebben het allereerste vervoersbewijs overhandigd. Marco Out, oud-burgemeester van Borger-Odoorn was de gelukkige.

Lees verder

---

Cast van Iemandsland = rond!

Met trots presenteren wij de cast van Iemandsland! De ijzersterke coalitie van noordelijk theatertalent wordt gevormd door Albert Secuur (Holland’s Hoop), Arno van der Heyden, Gabriëlle Glasbeek (Vrouw Holland), Lies van der Wiel, Erik Harteveld en Tim Meeuws. De regie is in handen van Michael Helmerhorst, bekend van onder andere Vis à Vis en Stichting Peerd. Bert Hadders en De Nozems nemen de muzikale leiding. Dat belooft wat!

Lees verder

---

Iemandsland flyer

Apetrots zijn we, op onze nieuwe flyer. Bekijk 'm hier direct online! Op dit moment verspreiden we de flyers op meerdere plekken in Groningen en Drenthe. Wilt u de flyer ook ontvangen? Stuur even een mailtje naar info@iemandsland.com.

---
Bosklopper Tapes on tour!

Bosklopper Tapes on tour!

De vondst van oude bandopnames uit de Veenkoloniën leverde Bert Hadders een gloednieuw Veenkoloniaal repertoire op. Hij arrangeerde de tapes van antropoloog Gradus J. Bosklopper opnieuw en toert nu langs de noorderlijke theaters. Benieuwd? Ga op 24 januari naar Van Beresteyn in Veendam of op 28 februari naar Café Hammingh in Garnwerd. Lees verder

---

Mail a friend

Iemandsland wil iedereen zo goed mogelijk op de hoogte houden. Wilt u iemand anders attenderen op de activiteiten van Iemandsland? Schrijf hem of haar via de website in.

Iemandsland maakt deel uit van de vieringen 250 jaar Stadskanaal en 400 Semslinie.
Voor een compleet overzicht van onze samenwerkingspartners kijkt u op onze website.